Cardiff Public Services Board Wednesday 15 February 2023, 11am-1pm Microsoft Teams Meeting



AGENDA

1.	Welcome/Apologies	
2.	Minutes and Actions	
11am 5 mins	Cardiff PSB, 30 November 2022	Item 2 attached
3.	Cardiff Local Well-being Plan 2023-2028	
11:05am 20 mins	Gareth Newell to present the revised Cardiff Local Well-being Plan 2023-28.	Item 3 attached
4.	Cardiff and Vale of Glamorgan Area Plan for Care	
	and Support Needs (2023-2028)	
11:25am 15 mins	Cath Doman to provide an update regarding the development of the Cardiff & Vale Regional Partnership Board's Area Plan.	To follow
5.	Well-being Plan and Area Plan: Delivery	
	Arrangements	
11:40am 15 mins	Gareth Newell and Cath Doman to outline proposed governance and delivery arrangements for the Well-being Plan and Area Plan.	Item 5 attached
6.	Shared Prosperity Fund Update	
11:55pm 20 mins	Jon Day to provide an update.	Item 6 attached
7.	Director of Public Health's 2022 Annual Report	
12:15pm 20 mins	Claire Beynon to present the Director of Public Health's 2022 Annual Report.	To follow
8.	Cardiff & Vale University Health Board Strategy Refresh and Engagement Launch	
12:35pm 20 mins	Abi Harris to present an update regarding the refresh of the UHB's strategy as part of the UHB's early stakeholder engagement exercise.	Items 8.1-8.3 attached
9.	Community Safety Update	
12:55pm 5 mins	Sian Sanders to provide an update.	

10.	АОВ	
Close	Next PSB meeting: • 24 April 2023	