## Cardiff Public Services Board Tuesday 1 May 2018, 12.00 – 2.00pm Cardiff Bay Police Station



## **AGENDA**

	Welcome and Introductions	
1. 12.00 pm 5 mins	Chair, Councillor Huw Thomas, Leader of Cardiff Council Apologies received from:	
	<ul> <li>Huw Jakeway, Chief Fire Officer</li> <li>Len Richards, C&amp;VUHB</li> </ul>	
	Public Services Board minutes and actions	
2. 12.05pm 5 mins	<ul> <li>Minutes and actions – Cardiff PSB, 27 Feb 2018</li> <li>Minutes and actions – PSB Delivery Board, 8 March 2018</li> </ul>	Item 2.1 attached Item 2.2 attached
	Cardiff Well-being Plan: Sign Off	
3. 12.10pm 10 mins	<b>Gareth Newell</b> , Policy, Partnerships and Research Manager, Cardiff Council to present Cardiff Well-being Plan for sign- off	Item 3 attached
	Well-being Plan Governance and Reporting	
	arrangements	
4. 12.20pm 20 mins	<ul> <li>Gareth Newell, Policy, Partnerships and Research Manager, Cardiff Council to present: <ul> <li>proposals for governance arrangements to support the delivery of the Wellbeing Plan.</li> <li>'Cardiff in 2018'- the current position against the indicators of the Well-being Plan.</li> </ul> </li> </ul>	Item 4.1 attached Item 4.2 attached
	Cardiff is a great place to grow older: Single Point of Contact – the Preventative Approach	
5. 12.40pm 35 mins	Sarah McGill, Corporate Director, People and Communities to present on the Single Point of Contact for Preventative Services Presentation: <u>https://goo.gl/XC2SYV</u>	Item 5 presentation link provided

	Building Resilient Communities:	
	Community Wellbeing Hubs and Engagement	
6. 1.15pm 35 mins	Sarah McGill, Corporate Director, People and Communities to present proposals for Community Wellbeing Hubs and Community Engagement. Presentation : <u>https://goo.gl/aBKmiy</u>	Item 6 presentation link provided
	Horizon Scanning and AOB	
7. 1.50pm 10 mins	<ol> <li>Well-being Plan Launch Event: 8 May 2018, 16.00 – 18.00</li> <li>Resilient Growth Workshop: 31 May 2018 – draft proposal attached</li> <li>AOB</li> </ol>	Verbal Update Item 7.2 attached
	Close	
2.00pm	Date of next meeting: PSB Delivery Board: 5 June 2018 Cardiff Public Services Board: 20 July 2018	