Cardiff Public Services Board Tuesday 12 December, 2.30 – 4.30pm Room L, City Hall



AGENDA

	Welcome and Introductions	
1. 2.30 pm 5 mins	Chair, Councillor Huw Thomas, Leader, Cardiff Council Apologies have been received from: Sharon Hopkins (Cardiff & Vale UHB) Huw Jakeway (SWFRS)	
	Public Services Board minutes and actions	
2. 2.35pm 5 mins	Minutes and actions of the PSB meeting held on 29 September 2017 Minutes and actions of the PSB Delivery Board meeting held	Items 2.1a and 2.1b attached 2.2 attached
	Minutes and actions of the PSB Delivery Board meeting held on 24 November 2017	2.2 attached
	'Moving forwards: Healthy travel for all in Cardiff and the Vale of Glamorgan'	
3. 2.40 pm 60 mins	 Dr Tom Porter, Consultant in Public Health to lead discussion on the key issues arising from the Director of Public Health Annual Report. Councillor Caro Wild and Andrew Gregory, Director of City Operations, Cardiff Council to present on Cardiff's clean air 	Item 3 - Presentation attached Click here for the report.
	and active travel green paper. Ely & Caerau Locality Project	
4. 3.40 pm 20 mins	To provide an update on the Ely & Caerau locality project. Gareth Newell, Policy, Partnerships and Research Manager, Cardiff Council	Item 4 to be tabled
	Ruth McDonald, Learning Co-ordinator, Action In Ely and Caerau (ACE)	
	Also in attendance: • Louise Bassett, Partnership Delivery Team Leader, Cardiff Council	
	Volunteer Portal	
5. 4 pm 10 mins	To receive an update. Sarah McGill – Director of Communities, Housing &	Verbal
	Customer Services, Cardiff Council	

	'Delivering a Safe and Welcoming Night Time	
6. 4.10 pm 10 mins	Formal sign off of Cardiff's night time economy strategy Joe Reay, Head of Performance and Partnerships,	Item 6.1 and 6.2 attached
10 1111113	Cardiff Council	
	Horizon Scanning and Any Other Business	
7. 4.20 pm 10 mins	a) Inclusive Cities update Sarah McGill to provide an update	Item 7.1 attached
	b) PSB Sign-off Timetable	Item 7.2 attached
	c) Future Agenda items	Item 7.3 to be tabled
	Close	
	Date of next meeting: PSB Delivery Board: 16 January 2018, 1.30-4.30pm Cardiff Public Services Board: 27 February 2018, 1.30-4.30pm	