## Cardiff Public Services Board Wednesday 20<sup>th</sup> January 2021, 11.30 – 1.00pm Microsoft Teams Meeting



## **AGENDA**

1.	Welcome/Apologies	
	Apologies:      Huw Jakeway, SWFRS     Gareth O'Shea, NRW     Len Richards, C&VUHB	
2.	Minutes and Actions	
11.30am 5 mins	Minutes and Actions:  • Cardiff PSB 1 December 2020	Item 2 attached
3.	Covid-19 update	
11.35am 20 mins	<b>Fiona Kinghorn,</b> Executive Director of Public Health, C&VUHB, to provide an update on figures for Cardiff and roll out of vaccinations and discussion to be held on implications for service delivery.	Verbal update
4.	UHW2	
11.55am 20 mins	<b>Abigail Harris,</b> Director of Planning, C&VUHB, to provide an update on the redevelopment of the University Hospital of Wales site.	Presentation at meeting
5.	Community Safety	
12.15pm 10 mins	Wendy Gunney, Chief Superintendent, SWP	Verbal update
6.	Census 2021	
12.25pm 10 mins	<b>Gareth Newell,</b> Head of Performance and Partnerships, Cardiff Council, to brief the PSB on the 2021 Census.	Verbal Update
7.	AOB & Forward Look	
12.35pm 5 mins	Forward Look February  C&VUHB: Shaping Our Clinical Services programme  Scrutiny Response: Child Mental Health & Wellbeing Support and Services	
12.40pm Close	Next PSB meetings:	