Cardiff Public Services Board Tuesday 23rd February 2021, 2 – 3.30pm Microsoft Teams Meeting



<u>AGENDA</u>

1.	Welcome/Apologies	
	 Apologies: Gareth O'Shea, NRW Huw Jakeway, SWFRS Len Richards, C&VUHB 	
2.	Minutes and Actions	
2pm 5 mins	 Minutes and Actions: Cardiff PSB 20th January 2021 	
3.	Covid-19 update	
2.05pm 15 mins	Fiona Kinghorn, Executive Director of Public Health, C&VUHB, to provide an update on figures for Cardiff and roll out of vaccinations. Round table on Covid-19 updates, including arrangements for the return of schools this week.	Verbal update
4.	Community Safety	
2.20pm 20 mins	 4.1 Substance Misuse Re-commissioning Re-commissioning of services to be presented for ratification of decision making and strategic oversight. Fiona Kinghorn, (Director of Public Health) and Eleri Probert (Commissioning Programme Manager) 	Presentation attached
2.40pm 15 mins	4.2 Community Safety UpdateSian Sanders (Operational Manager Community Safety, Cohesion, Engagement, Cardiff Council)	ltem 4.2 attached
5.	Child Mental Health & Wellbeing Support	
	and Services Scrutiny Report	
2.55pm 20 mins	An update on progress against recommendations in the Council's Children and Young People Scrutiny Committee Report. Finn Madell (Cardiff Council Operational Manager	Item 5 attached - Scrutiny Report
	Restorative, Leaving Care and Edge of Care); and Rose Whittle (C&VUHB - General Manager: Children, Young People and Family Health Services)	

6.	Census 2021	
3.15pm 10 mins	Gareth Newell, Head of Performance and Partnerships, Cardiff Council to brief the PSB on the 2021 Census.	Presentation attached
7.	AOB & Forward Look	
3.25pm 5 mins	 a) NRW Strategic Allocated Fund PSB land scoping exercise Geoff Hobbs, Senior Natural Resources Planning Officer, Natural Resources Wales b) Future Generations Xchange Webinars 2021 Forward Look C&VUHB Shaping Our Clinical Services programme (March PSB) PSB Well-being Assessment (March PSB MMEW annual Report (June PSB) 	
Close	Next PSB meetings: • 16 March 2021 (12:30 – 2:00) • 14 April 2021 (11:00 – 1:00)	