Cardiff Public Services Board Tuesday 27 February 2018, 2.30 – 4.30pm Butetown Community Centre, Upper Hall



<u>AGENDA</u>

	Welcome and Introductions	
1. 2.30 pm 5 mins	 Chair, Councillor Huw Thomas, Leader of Cardiff Council Apologies received from: Chief Supt. Stephen Jones, South Wales Police Len Richards, Cardiff & Vale UHB Fiona Kinghorn, Cardiff & Vale UHB Huw Jakeway, South Wales Fire Service 	
	Public Services Board minutes and actions	
2. 2.35pm 5 mins	 Minutes and actions – Cardiff PSB Minutes and actions – PSB Delivery Board 	Item 2 papers attached
	Well-being Plan Sign Off	
3. 2.40pm 10 mins	Gareth Newell to outline the development of the final Cardiff Well-being Plan and next steps for approval and publication of the document.	Item 3 papers attached
	Cardiff Schools Asset Programme	
4. 2.50pm 20 mins	Nick Batchelar (Cardiff Council) will provide a presentation on Cardiff Schools Asset Programme	Presentation to follow
	Housing and ACEs	
5. 3.10pm 30 mins	PCC Alun Michael will provide a presentation on the links between Housing, Homelessness and Adverse Childhood Experiences.	Presentation to follow
	County Lines Exploitation	
6. 3.40pm 25 mins	Supt. Stephen Murray and DCI Jason Redrup (South Wales Police) will provide a presentation on County Lines Exploitation, highlighting the significance of the issue for Cardiff and the Capital Region.	Presentation to follow

	Substance Misuse and Needle Exchange	
7. 4.05pm 20 mins	Conrad Eydmann (Cardiff and Vale UHB) to provide a presentation on the key Substance Misuse issues for Cardiff and plans going forward.	Item 7 presentation attached
	Horizon Scanning and Any Other Business	
8. 4.25pm 5 mins	 a) Resilient Growth Update b) Brexit update c) Forward Plan d) AOB 	Verbal Update Verbal Update Item 8c attached
	Close	
4.30pm	Date of next meeting:	
	PSB Delivery Board: 8 March 2018 Cardiff Public Services Board: 18 April 2018	