Cardiff Public Services Board Tuesday 30th November 2021, 2-4pm Microsoft Teams Meeting



AGENDA

| 1. | Welcome/Apologies | |
|-------------------|--|-----------------------------|
| | Apologies: | |
| | Cllr Huw Thomas, Cardiff CouncilGareth O'Shea, Natural Resources Wales | |
| | Garetii O Shea, Natural Resources Wales | |
| 2. | Minutes and Actions | |
| 2pm 5 mins | Minutes and Actions: | Item 2a, 2b and 2c attached |
| 5 1111115 | Cardiff PSB, 22nd September 2021 Cardiff PSB, 10th November 2021 | attached |
| 3. | · | |
| | Service pressures Discussion to be held on immediate and medium term pressures | Danars to bo |
| 2.05pm 1 hour | facing services as a result of the pandemic and as winter | Papers to be tabled |
| | approaches. | |
| 4. | Priorities and Governance Review and Cardiff | |
| | Assessment of Local Well-being | |
| 3.05pm | Gareth Newell, Head of Performance and Partnerships, Cardiff | |
| 15 mins | Council, to provide feedback on review of governance and update on Well-being Assessment. | |
| | • | |
| 5. | Physical Activity and Sport Strategy 2022-2027 | |
| 3.20pm 15 mins | Sign off by PSB and discuss priority areas agreed for implementation in Year 1. | Presentation to follow |
| 25 111115 | Laura Williams, Head of Sport Cardiff, Cardiff Met. | . c.i.c.ii |
| | Steve Morris, Sport, Leisure, Development Manager, CC | |
| | Lauren Idowu, Principal Health Promotion Specialist, PHW | |
| 6. | Ben Oconnell - Director of Sport, Cardiff Met. Chaff Handblow Transplace Charles and the second control of the second control | |
| | Staff Healthy Travel Charter Update | |
| 3.35pm 10 mins | Tom Porter , Consultant in Public Health Medicine to give an update on progress. | |
| | | |
| 7. | PSB Youth Participation | It are 7 attacked |
| 3.45pm 10 mins | Lee Patterson , Child Friendly City Co-ordinator, Cardiff Council, to outline proposals for involving young people in the work of the | Item 7 attached |
| | PSB. | |
| 8. | Community Safety Update | |
| 3.55pm | Sian Sanders, Operational Manager Community Safety, Cohesion | To follow |
| 5 mins | and Engagement, to provide an update. | |
| 9. | AOB & Forward Look | |
| 4.00pm | For information: | Item 9 attached |
| 5 mins | RPB minutes 27 th July 2021 | |
| Close | Next PSB meetings: | |
| | • 15 th February 2022 | |
| | • 9 th March 2022 | |