## Cardiff Public Services Board Tuesday 12<sup>th</sup> July 2022, 2-4pm Microsoft Teams Meeting



## **AGENDA**

1.	Welcome/Apologies	
	Apologies:  Suzanne Rankin, C&V UHB Abigail Harris, C&V UHB Gareth O'Shea, NRW Michael Evans, NRW Alun Michael, PCC Wendy Gunney, SWP	
2.	Cardiff PSB Terms of Reference,	
	Minutes and Actions	
2pm 5 mins	<ul> <li>Approve updated Terms of Reference for 2022/23</li> <li>Cardiff PSB, 9<sup>th</sup> March 2022</li> </ul>	Item 2.1 attached Item 2.2 attached
3.	Ukraine Refugee Response	
2.05pm 45 mins	Discussion on latest position and next steps	
4.	Youth Justice Service annual progress update	
2.50pm 20 mins	Graham Robb to report on progress, the recent inspection and seek PSB endorsement for the 2022-24 Strategy, "Building Safer Futures together"	Items 4.1 - 4.3 attached
5.	Move More, Eat Well End of Year Report and Forward Look	
3.10pm 20 mins	Suzanne Wood and Rebecca Stewart to provide an update on progress and next steps	Item 5 attached
6.	Cardiff Local Well-being Plan Partnership Priorities Review	
3.30pm 15 mins	Gareth Newell to report back on progress.	Item 6 to follow
7.	Community Safety	
3.45pm 10 mins	Sian Sanders to provide an update.	
8.	AOB	
3.55pm 5 mins	Involving 'Other Partners' – National Museum Wales	Item 8 attached
Close	Next PSB meetings:	
	• Tba	